Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прихильників Тимошенко під Печерським судом більше не годують

П'ятниця, 3 лютого 2012, 19:54

Прихильників колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко під Печерським судом більше не годують.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла черкащанкарозповіла черкащанка Алла Неділько, яка вже 7 місяць кожного дня відвідує наметове містечко на Хрещатику.

У Києві вона знімає квартиру і каже, що діти допомагають їй грошима.

"Зараз у містечку загалом 90 чоловік. Чергуємо у три зміни. У кожній зміні – по 30 чоловік. У нас 4 намети з обігрівачами. Ввечері приїздить мікроавтобус від партії "Батьківщина", стоїть цілу ніч – у ньому можна також погрітись", - каже жінка.

"Люди з регіонів зараз роз'їхались, бо дуже холодно. Самі беремо з собою якісь бутерброди. Після того, як регіони роз'їхались, вирішили, що немає сенсу привозити їжу до містечка - адже зараз тут переважно кияни", - уточнила Неділько.

Вона запевнила, що люди їх підтримують. "З кожним днем до містечка приходить все більше людей, які хочуть нам чимось допомогти. Приносять печиво й цукерки, теплий одяг. Якось навіть принесли гарячий суп", - каже активістка.

"Часто ходять і провокатори. У мене таке враження, що їх сюди підсилають. Бо окрім "чого ви тут стоїте" і лайки їм нема чого більше сказати", - відзначила вона.

За її словами, мешканці наметового містечка пригощають кавою і чаєм міліціонерів, які чергують під Печерським судом.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...