Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура оскаржила вирок синові "регіонала"

Субота, 4 лютого 2012, 10:11

Прокуратура Київської області оскаржила у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ вирок по "справі Демішкана".

Як повідомляється на сайті прокуратури Київської області, заступник прокурора області 31 січня оскаржив вирок Баришівського райсуду у справі про заплановане викрадення і вбивство.

У повідомленні наголошується, що судовим вироком у справі один громадянин був засуджений до 7 років позбавлення волі, інший - до 5 років, третій співучасник - до 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном у 3 роки.

"Підставами оскарження цього рішення суду стала невідповідність призначеного покарання тяжкості злочинів. Достатність призначеної міри покарання засудженим перевірить Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ", - наголошується в повідомленні.

Як відомо, в кінці 2011 року Баришівський райсуд Київської області засудив Сергія Демішкана (син народного депутата Партії регіонів Володимира Демішкана), який звинувачується в умисному викраденні і вбивстві директора авіакомпанії "Крунк" Василя Кривозуба, до умовного ув'язнення.

Співучасники вбивства - Сергій Левченко та Олександр Кудрін - отримали 5 і 7 років реального позбавлення волі.

Як повідомили українські ЗМІ, вбивство сталося ще в 2007 році. Суддя Баришівського райсуду Володимир Яременко, головуючий у справі, заявляв, що в справі "не було умислу на умисне вбивство. Вони (обвинувачувані) хотіли привезти Кривозуба до нотаріуса. Можливо, там в діях було вбивство з необережності".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування