Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія офіційно не скаржилася Україні на сири

Неділя, 5 лютого 2012, 09:12

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України не отримувало жодного офіційного звернення від російської сторони з приводу неякісної молочної продукції.

Як передає УНІАН, про це заявив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України - керівник апарату Володимир Павленко у п'ятницю на брифінгу.

"Жодного офіційного звернення до Мінекономрозвитку щодо неякісної продукції, яка поставляється до Російської Федерації, не надходило. На жаль, є тільки заяви у засобах масової інформації. Окрім заяв нічого немає", - сказав Павленко.

Як повідомлялося, 8 січня головний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко заявив, що Росія може піти на обмеження ввезення з України аграрної продукції. Також Росспоживнагляд заявляв про погіршення споживчих властивостей молочної продукції, яка поставляється до РФ з України останнім часом.

2 лютого він заявив, що його відомство проведе чергову серію перевірок українських сирів, що поставляються до Росії, на предмет вмісту рослинних жирів. Він підкреслив, що всі зразки українських сирів, які були перевірені в Москві, містили пальмову олію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування