Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція хоче від Януковича закон про імпічмент

Вівторок, 7 лютого 2012, 12:07

Опозиція вимагає внесення до парламенту закону про порядок імпічменту президента України.

Про це з трибуни Верховної Ради у вівторок заявив депутат Арсеній Яценюк.

"Опозиція вимагає, і вчора це рішення було прийнято всіма партіями об’єднаної опозиції, поставити до порядку денного питання про розгляд закону про порядок імпічменту президента України. Я думаю, що якщо президент Янукович не боїться парламенту і власного народу, то він повинен сам визначити цей законопроект як невідкладний і внести його до парламенту", - сказав він.

На думку Яценюка, відкриття сесії парламенту "має стати чітким уроком для президента Віктора Януковича і для влади".

"Те, яким чином сьогодні парламент прийняв президента, це вже навіть не червона лінія, це – вимога. До вас, як до влади, до президента Віктора Януковича: схаменіться і спам’ятайтеся. Погляньте, до чого ви довели країну", - заявив він.

"За останні 2 роки держборг держави зріс до 60 мільярдів доларів – ви додатково за 2 роки набрались 15 мільярдів. Хто це буде віддавати? Я знаю, куди пішли ці гроші. Значна частина цих коштів пішла на ваші рахунки. Але за це треба буде відповідати, і цей час настане", - додав він.

За словами Яценюка, опозиція також вимагає розгляду і прийняття всіх законопроектів, "які стосуються зупинки політичного переслідування".

"Ми вимагаємо звільнити Тимошенко і Луценка і дати їм можливість брати участь у виборчій кампанії", - сказав він.

"Ми вимагаємо реальної програми економічної стабілізації, яка повинна бути представлена президентом та урядом. І програму дій уряду, якої немає вже 2 роки", - додав Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування