У колонії Тимошенко зліпили дракона і колобка в кепці

Вівторок, 7 лютого 2012, 13:39

У Качанівській виправній колонії, де перебуває екс-прем’єр Юлія Тимошенко, було проведено конкурс на кращу снігову скульптуру.

Про це повідомляє Управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області.

"Кожної зими у Качанівській ВК засуджені жінки радо збираються на ліплення різноманітних фігур зі снігу. І сезонна творчість тут здійснюється на конкурсній основі", - сказано у повідомленні.

У відомстві зазначили, що конкурс проводиться вже декілька років поспіль і "став в установі традиційним, щоправда, минулого року погодка підвела – зроблені місцевими майстринями скульптури за декілька днів розтанули".

"Цьогоріч, завдяки справжній зимовій погоді вдалося створити скульптури, які, будемо сподіватись, простоять довго. Їх зліпили зі снігу, полили водою для стійкості та розфарбували гуашшю", - йдеться у повідомленні.

У конкурсі взяли участь засуджені з усіх 9 відділень колонії.

 
 
 

Журі з представників керівництва колонії визначило переможців, якими стали "скульптори" з 1-го відділення, та встановило лауреатів, що здобули ІІ і ІІІ місця.

"Звитяжці та призери удостоїлися найсмачніших тортів у якості призів. Зважаючи на те, що всі умілиці доклали значних зусиль для створення сніжних шедеврів, усі учасники "снігових перегонів" були заохочені адміністрацією установи", - зазначили працівники управління пенітенціарної служби.

Судячи з фото, розміщених на сайті установи, перше місце посіла скульптура дракона, друге – черепахи, третє – колобка в кепці.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...