Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Частина Одеської області сидить у темряві

Вівторок, 7 лютого 2012, 20:45

На півдні Одеської області вкрай ускладнилися погодні умови.

Про це повідомили в центрі громадських зв'язків ГУ МНС України в Одеській області, передає "Інтерфакс-Україна".

Через ураганний вітер 36 населених пунктів у 10 районах Одеської області залишилися без електроенергії.

Більше за всіх постраждали Арцизький район, де залишилися без електрики 10 населених, Тарутинський район - 6 населених пунктів, Ізмаїльський район - 4 населених пункти.

Крім того, ізмаїльські ЗМІ повідомляють, що майже третина міста залишилася без електроенергії в результаті пошкоджень на високовольтних і повітряних лініях електропередач.

"Це стало наслідками налетів на місто поривчастого вітру. Його швидкість часом досягала порядку 40 м/с. Вже відомо, що впали дві опори на високовольтній лінії, яка живить Ізмаїл. Свою лепту внесло й обмерзання дерев - після дощу і морозу в ніч з неділі на понеділок", - цитує мера міста Андрія Абрамченко ізмаїльський портал "Сіті".

За даними ЗМІ, в даний час над відновленням енергопостачання соціальних об'єктів Ізмаїла працюють всі аварійні бригади міста.

Без світла залишаються кілька медичних установ, в т.ч. пологовий будинок, три школи; практично все місто - без вуличного освітлення.

Як повідомили в Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів, погодні умови в південних і центральних районах області продовжують погіршуватися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування