Котеджне містечко "регіонала" виявилося аферою на півмільярда?

Четвер, 9 лютого 2012, 10:47

Інвестори котеджного містечка на Київщині "Олімпік-парк" підозрюють, що їх ошукали.

Про це повідомляє "ТСН".

За словами вкладників, вони мали переїхати у нове житло три роки тому.

"Повинно було бути вісім кімнат, заселитися мали у дві тисячі восьмому році, нагорі мала бути велика дитяча", - розповідає інвестор Олександр Казанцев.

За словами Казанцева, маєток тут коштував понад триста тисяч доларів. 206 сімей вклали у містечко близько півмільярда гривень, проте деяким родинам не звели навіть фундаменту, переконують інвестори, і додають, що це з самого початку була будівельна афера.

Як розповів інвестор, його обійстя уже третій рік руйнується. Олександр звернувся до суду. У першій інстанції вирішили, що організатори проекту мають відшкодувати Казанцеву майже два мільйони гривень збитків, але пізніше апеляційний суд це рішення скасував.

"Будинок добудований на сто відсотків, лишилось під'єднати тільки мережі, "Траверсбуд" усі свої повноваження, взяті на себе, виконав", - переконує юрист Антон Польовик.

Авторами афери інвестори вважають відомих бізнесменів. По коментарі журналісти звернулася до представників "Олімпік-парку". Натомість отримали прес-реліз на сайті котеджного містечка. Повідомляють, що у них новий акціонер – "регіонал" Владислав Лукьянов.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування