Побиті Саламатіним депутати бояться, що той розстрілюватиме демонстрантів

Четвер, 9 лютого 2012, 13:00

Новопризначений міністр оборони Дмитро Саламатін буде готовий розстрілювати протестувальників на мітингах.

Таку думку висловив БЮТівець Андрій Павловський, який постраждав від рук Саламатіна під час бійки в парламенті, пише "ТСН.ua".

Він переконаний, що міністром оборони стала людина некомпетентна, яка нічого не розуміє у силових питаннях, "але готовий виконати будь-яку вказівку".

"І якщо або навесні, або восени буде соціальне напруження у суспільстві, якісь мітинги, протести - ці відморозки, яких призначили на силові посади, дадуть команду стріляти, не задумуючись", - впевнений Павловський.

Водночас депутат фракції БЮТ Михайло Волинець, який також постраждав під час бійки з Саламатіним, вважає, що того призначили за принципом відданості і готовності виконувати наказ.

"Президент допустив велику помилку, призначивши Саламатіна цю посаду. У нього нема ані армійського духу, ані патріотизму", - додав Волинець.

Як відомо, Саламатін брав активну участь у бійках у Верховній Раді.

Зокрема, під час ратифікації Харківських угод в запалі парламентської боротьби він переламав ніс депутату від НУНС Володимиру Карпуку.

16 грудня в Раді за участі Саламатіна були побиті п'ятеро депутатів, яких пізніше доставили в лікарню в Феофанії з тілесними ушкодженнями.

У серпні 2010-го прямо в службовому приміщенні "Укрспецекспорту" Саламатін побив стільцем директора "Термохолоду" Юрія Кисельова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...