ТИМОШЕНКО ПЕРЕВЕЛИ В НОВУ КАМЕРУ?

Четвер, 9 лютого 2012, 19:51

Станом на 9 лютого згідно постанови слідчого за кримінальною справою запобіжний захід екс-прем'єру Юлії Тимошенко у вигляді тримання під вартою у слідчому ізоляторі не застосовується.

Про це повідомляє Державна пенітенціарна служба України.

"Таким чином Тимошенко в Качанівській виправній колонії з четверга відбуває покарання згідно вироку Печерського суду Києва, яким вона засуджена до 7 років позбавлення волі", - уточнили в прес-службі.

"Разом з тим, вона згідно вимог Кримінально-процесуального кодексу продовжує знайомитись з матеріалами даної кримінальної справи", - додали у відомстві.

Одночасно ДПтС України повідомляє, що "перешкод для її захисників, а саме для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи, не має".

"Режим та умови утримання засудженої Тимошенко в Качанівській виправні колонії відповідають нормам чинного законодавства", - запевнили в службі.

Як відомо, до цього часу Тимошенко утримувалась в камері медичної частини Качанівської виправної колонії.

У четвер СБУ вирішила не подавати до суду подання щодо продовження терміну утримання Тимошенко під вартою у справі що ЄЕСУ.

Як відомо, саме через слідство у справі ЄЕСУ і рішення суду про утримання Тимошенко під вартою на час слідства екс-прем'єра у Качанівській колонії тримали в слідчому ізоляторі, а не в звичайній камері.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування