Тягнибок вважає, що 90% росіян невиліковно хворі

Неділя, 11 березня 2012, 16:17

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що вся Росія "хвора на імперський синдром".

Про це він заявив у суботу на Кіровоградщині, коментуючи результати президентських виборів у Росії, повідомляє прес-служба партії.

"Що головне показують останні вибори в Росії? Від Москви "до самих до окраїн" уся ця країна– таки хвора на імперський синдром", - сказав він.

За підрахунками Тягнибока, мало не 90% росіян підтримують авторитарний лад та імперський курс Москви, оскільки, окрім 64%, які підтримали Володимира Путіна, ще понад 17% голосів отримав Геннадій Зюганов – "такий же імперський реваншист, ідейний послідовник тоталітаризму, хіба що в стилі "совєцького ретро".

"А ще додайте результат дебошира-шовініста Жиріновського – понад 6% росіян, видно, марять разом із ним "мити чоботи в Індійському океані", - додав Тягнибок.

"Як бачимо,Росія – наскрізь хвора. Невиліковно. Діагноз: вроджений ординський авторитаризм, хронічний євразійський імперіалізм та задавнений великодержавний шовінізм у важкій формі", - сказав політик.

За його словами, " Україні слід готуватися до "дев’ятого валу" – приступу "русскава міра".

"Проте є й добра новина: імперії з таким діагнозом довго не живуть. Засвідчено досвідом усієї історії людства", - додав Тягнибок.

Як відомо, 4 березня у Росії пройшли президентські вибори, за результатами яких у першому турі переміг Володимир Путін.