Путіна оголосили президентом. Але до Кремля він поки не переїде

Четвер, 8 березня 2012, 08:34

"Російська газета" опублікувала 8 березня постанову Центральної виборчої комісії про офіційні підсумки виборів президента Росії, що пройшли минулої неділі.

"Вважати обраним на посаду президента Російської Федерації Володимира Володимировича Путіна, що отримав 45 602 075 голосів виборців, що складає 63,60 відсотка, тобто більше половини голосів виборців, що взяли участь у голосуванні", - говориться в постанові ЦВК РФ, опублікованій виданням, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Визнати вибори президента Російської Федерації дійсними", - йдеться, зокрема, у документі.

Лідер КПРФ Геннадій Зюганов набрав 17,18% голосів, Михайло Прохоров - 7,98%, Володимир Жириновський - 6,22% і Сергій Миронов - 3,85%.

Під час спілкування з журналістами напередодні 8 березня Путін заявив, що починає обговорювати з діючим президентом Росії Дмитром Медведєвим майбутній склад уряду.

"Сьогодні ввечері, завтра, післязавтра будемо з Дмитром Анатолійовичем обговорювати ці теми", - сказав прем'єр. У середу ввечері ЦВК РФ офіційно оголосив Путіна переможцем президентських виборів.

Глава уряду, спілкуючись з журналістами, не навів жодних деталей майбутньої розмови з Медведєвим. Він відзначив, що "потрібно спочатку вдвох з цим розібратися", перш ніж привселюдно говорити, "потрібно, щоб усе було покладено на папір".

Путін заявив, що у відпустку не збирається, а в Кремль переїде після 7 травня.

"У мене тут робоче місце моє, куди мені переїжджати? Справ повно! А хто ж працювати буде? Я на містку відстою до кінця.", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування