Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Шведські політики приїдуть до Тимошенко попри заборону тюремників

Субота, 3 березня 2012, 13:54

Візит віце-президента ПА ОБСЄ Вальбурги Хабсбург Дуглас (Швеція) та члена ПА ОБСЄ від Швеції Аси Ліндестам до екс-прем‘єра Юлії Тимошенко, запланований на понеділок, відбудеться в повному обсязі.

Про це повідомляє в суботу сайт Тимошенко під заголовком "європейські політики відвідають Юлію Тимошенко, незважаючи на заборону режиму Януковича".

Зазначається, що візит відбудеться на знак солідарності і підтримки колишнього прем‘єр-міністра та інших політв'язнів України представниками різних політичних течій провідних країн Європи.

О 10:00 5 березня європейські політики мають намір провести брифінг для преси біля Качанівської колонії у Харкові.

Водночас захисник екс-прем'єра Сергій Власенко в коментарі УНІАН висловив думку, що Державна пенітенціарна служба намагається приховати від європейської громадськості поганий стан здоров’я ув’язненої.

"Я так думаю, що ці дії містять в собі дві мети: перше, це, звичайно ж, продовження тиску на Юлію Володимирівну, зокрема, психологічного, це є відвертими знущаннями, а з другого боку вони, звичайно, не хочуть показати, що Тимошенко лежить і не встає. Тобто, звичайно ж, вони не хочуть показати реальний стан речей", - сказав Власенко.

На думку адвоката, влада та керівництво колонії зараз намагаються максимально обмежити Тимошенко у спілкуванні з людьми.

Як повідомлялося, в суботу прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомила, що відомство не задовольнило прохання посла Швеції про зустріч Дуглас та ще чотирьох представників різних європейських інституцій із Тимошенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: