Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ЗАПЛАНУВАВ ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИКАМИ ОПОЗИЦІЙНИХ ФРАКЦІЙ

Субота, 3 березня 2012, 16:13

На початку наступного пленарного тижня Верховної Ради президент Віктор Янукович планує зустрітися з керівниками депутатських фракцій, у тому числі опозиційних.

Як повідомляє в суботу прес-служба президента, така зустріч запланована в його робочому графіку.

Коментуючи цю інформацію, представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко зазначив, що "Янукович завжди був і залишається відкритим до діалогу з усіма політичними силами, що свідчить про відповідальність глави держави за стан справ у країні".

"Президент регулярно проводить зустрічі з керівниками парламентських фракцій, проте досі представники опозиції такі зустрічі ігнорували. Глава держави завжди виступає за відкриту співпрацю з опозицією", - підкреслив Мірошниченко.

Представник президента у Верховній Раді засудив політичний тиск, до якого вдалися опозиційні фракції під час виступу Януковича на відкритті 10-ї сесії Верховної Ради 6-го скликання 7 лютого.

"Дії опозиційних політиків не були свідченням цивілізованої і відповідальної роботи. Так само і блокування парламенту під час розгляду соціальних законопроектів не є ознакою політичної відповідальності і тим інструментом, який іде на користь державі", - зазначив Мірошниченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...