Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" хочуть додати кілька округів у "свої" області?

Вівторок, 6 березня 2012, 11:49

"Батьківщина" звинувачує адміністрацію президента у намірах фальшувати вибори завдяки перерозподілу мажоритарних округів.

Про це заявив заступник лідера партії Олександр Турчинов на прес-конференції у вівторок.

За його словами, адміністрація президента вже підготувала відповідні зміни до закону про вибори, які заплановано подати до парламенту найближчим часом, "і зараз тільки підшукується "тушка", щоб її прізвище вписати у вже підготовлений документ".

За словами Турчинова, законопроектом заплановано додати по одному округу в Дніпропетровській, Луганській, Одеській областях, АР Крим, а також три округи у Донецьку область.

"Все це робиться за рахунок Києва – мінус чотири округи, і по одному округу прибирають з Чернігівської, Хмельницької та Івано-Франківської областей".

Він нагадав, що чисельність населення зменшується насамперед у східних та південних областях "через те, що завдяки цій владі ці регіони є депресивними", а тому, на його думку, "влада хоче перерозподілити округи таким чином, щоб гарантовано отримати в них перемогу на виборах завдяки розташованим там великим підконтрольним підприємствам".

Крім того, за словами Турчинова, змінами передбачено скасування норми щодо прив’язки закордонного виборчого округу до Києва.

"Вони не придумали нічого розумнішого, ніж прив’язати цей округ до Донецької області з мотивацією, що нібито там найбільша кількість виборців", - зазначив він.

За словами Турчинова, опозиційні сили мають на меті поінформувати про можливі фальсифікації міжнародну спільноту і діяти на випередження, щоб "дати по руках цим шахраям".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування