Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко привітали мітингом з гармошкою

Четвер, 8 березня 2012, 11:32

Бiля Качанiвської виправної колонiї в Харковi, де перебуває екс-прем'єр Юлiя Тимошенко, вiдбувся мiтинг, присвячений Мiжнародному жiночому дню.

Привiтати Тимошенко з 8 Березня зiбралися близько 200 прихильникiв, повідомляє "Iнтерфакс-Україна".

Серед мiтингувальникiв - i харкiв'яни, i люди, якi приїхали з Сум, Кiровограда та Одеси.

 
Фото з facebook Олександра Сочки

 На мiтингу також присутнi народнi депутати України фракцiї "БЮТ-Батькiвщина" Володимир Фiленко, Володимир Яворiвський, Вiктор Уколов та iншi.

Люди прийшли з тюльпанами та хризантемами, якi планують передати екс-прем'єру. Вони прикрасили огорожу колонiї квiтами та фотографiями Тимошенко.

Учасники мітингу передали Тимошенко квіти, торт і листи з пртвітаннями з 8 березня.

Оскільки ворота в колонію спочатку не відкривали, учасники мітингу почали перекидати принесені із собою квіти - білі і червоні троянди, тюльпани і хризантеми - через паркан.

"Ми передаємо їй (Тимошенко) квіти повітряним шляхом - як повітряний поцілунок", - сказав народний депутат (фракція "Бют-батькивщина") Володимир Філенко.

Трохи пізніше, коли ворота відкрили і дозволили зайти на територію колонії Філенку і його колезі Юрієві Одарченку, вони передали квіти і торт для Тимошенко адміністрації колонії.

"Адміністрація колонії пообіцяла нам, що передасть Юлії Володимирівні квіти і торт, а також розповісти, що сьогодні до неї прийшли люди зі всієї України, щоб поздоровити її з 8 березня", - сказав Одарченко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...