У Києві з'явилися білборди "Вона вільна"

Понеділок, 2 квітня 2012, 16:19

У центрі Києва з'явилися білборди з написом "ВОНА ВІЛЬНА", але в партії "Батьківщина" заявили, що не мають до них відношення.

Про це пише "Дело", зазначаючи, що дані білборди виконані у стилі передвиборної кампанії Юлії Тимошенко 2009 року.

"Я думаю, що це комерційний проект, якась торговельна марка хоче під бренд "Батьківщини" розкручувати свій товарний знак", - заявив виданню голова Київської міської парторганізації "Батьківщини" Юрій Одарченко.

 

"У нас була спроба розмістити білборди, які стосуються Юлії Тимошенко, на Хрещатику на сіті-лайтах. Це після рішення апеляційного суду ми намагалися розвісити рекламу з гаслом "невинувата". То вони проіснували рівно три години. Спочатку відрізали світло, потім прийшли працівники і їх відключили", - розповів він.

Одарченко також зазначив, що зараз розмістити будь-яку інформацію, яка стосується Тимошенко й партії "Батьківщина", у вигляді зовнішньої реклами "просто неможливо".

На запитання про те, чи буде партія реагувати на таку рекламу, він відповів питанням: "А навіщо зараз це робити?".

"У нас зараз багато поточних питань, які стосуються й другого суду над Тимошенко, і спільного передвиборного списку, я думаю, ця тема не варта такої уваги, щоб на цьому зосереджуватися", - сказав голова столичної міськорганізації "Батьківщини".

У рекламному агентстві, на балансі якого перебувають білборди, на яких розмістили рекламу, відмовилися називати журналістам ім'я замовника реклами, пославшись на комерційну таємницю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування