Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Учні акордеоніста кажуть, що на нього змушували писати наклепи

Вівторок, 3 квітня 2012, 16:00

Відомому київському акордеоністу Ігорю Завадському погрожували перед конкурсами, в яких він брав участь і безпосередньо перед затриманням.

Про це розповів один з учнів артиста Денис Снігірьов, пише "ЛігаБізнесІнформ".

"До нього прийшли додому і сказали, що якщо вони про нього ще хоч раз почують - в газеті, по телевізору, по радіо, то вони зроблять так, щоб про нього більше ніде не чули. Я їх не бачив, тільки чув", - розповів Денис.

У свою чергу, Наталя Снігірьова, мати Дениса, стверджує, що її сім'ю просили написати в міліцію заяву на акордеоніста, передає "Інтерфакс-Україна".

"Нам дзвонили люди, які пропонували написати заяву на Завадського"​​, - сказала вона, додавши, що люди представлялися не співробітниками міліції.

Крім того, ніхто з учнів Завдского та їх батьків не вірять в обвинувачення, пред'явлені музиканту міліцією.

"Якщо хтось спілкувався з Ігорем Завадським просто як з людиною, один на один, він зрозуміє, що це просто на нього наклеп. Такого немає і бути не може - це дуже хороша, чиста душею людина, проста, пряма, не потайна .. . ", - зазначила мама одного з учнів Маріанна Зубко.

Самі діти також розповіли, що вже довгий час спілкувалися з Завадським і не помічали нічого, що пред'явлено музикантові в обвинуваченні.

Снігірьов розповів, що оскільки його батьки не в змозі були знімати для нього готель на час концертів, він кілька разів жив у квартирі свого вчителя.

"Ми грали на комп'ютері, потім у хокей грали годину десь, потім дуже довго займалися, у нас було мало часу, тому ми лягли спати, дуже пізно лягали, пізно вставали, практично перед концертом, швидко проводили репетицію і їхали на концерт" , - розповів Денис.

За словами хлопчика, Завадський жив в однокімнатній квартирі, але спали вони на різних диванах.

Як відомо, раніше в Києві були затримані троє чоловіків, підозрюваних в здійсненні розпусних дій відносно неповнолітніх.

Порушено кримінальну справу за ст. 156 КК України (розбещення неповнолітніх).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...