Ландіки вимагають від побитої дівчини повернути їм гроші

Вівторок, 3 квітня 2012, 19:53

Мати Романа Ландіка, який побив у ресторані Марію Коршунову, вимагає повернути 320 тисяч гривень, які виплатили дівчині за моральну шкоду.

Про це повідомила постраждала, яку цитує ТСН.

Як відомо, у січні синові народного депутата Володимира Ландіка - Романові - дали три роки умовно за резонансне побиття Коршунової в ресторані. Марія виїхала з рідного міста.

"Сьогодні прийшла повістка на 24 квітня призначено, і на мене подали цивільний позов. Вимагають повернути компенсацію - 320 тисяч", - каже дівчина.

Марія вперше публічно зізнається, що батько Романа, народний депутат улітку за моральну шкоду заплатив їй 320 тисяч гривень. Тепер його дружина вимагає їх повернути.

"Вона пише, що це угода, і так, як це було без її згоди, вимагає її розірвати", - бідкається Коршунова.

Коршунова зізнається, що повернути гроші вона не може. Адже всі їх витратила на адвокатів, охоронців і лікування.

"Ну я спочатку відмовлялася від компенсації від цієї родини... А потім коли я дізналася, скільки коштуватимуть послуги адвоката в цій резонансній справі... І адвокат, лікування, потім почався суд, знову лікування. Я лікувала струс, потім я лікувала нерви, знову нерви, нерви", - розповіла вона.

Адвокат Романа Ландіка телефоном пояснила, що повістка до суду, яку отримала Коршунова, до грошової компенсації стосунки не має і про позов їй нічого не відомо. Мова йде лише про апеляцію на вирок і зняття судимості з Романа.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування