Луценко вимагає повторного діагностування

Середа, 4 квітня 2012, 12:29

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вкотре заявляє, що не отримує належного лікування і просить провести повторне діагностування.

Про це сказано у заяві Луценка у відповідь на повідомлення Державної пенітенціарної служби про те, що "стан здоров’я Луценка задовільний".

"Заявляю, що жодного лікування, крім пігулок валеріани та креону, я не отримую. Не відповідає дійсності й повідомлення ДПтС про те, що на момент огляду комісією 30.03.2012 року "скарг на стан здоров’я ув’язнений не виказував", - написав він.

"У зв’язку із цією черговою брехнею офіційно заявляю, що за останні декілька тижнів постійно наявні в мене з осені минулого року болі посилилися. Прийом знеболюючих таблеток їх не знімає, в зв’язку із чим я був змушений звертатися до медчастини СІЗО із проханням про введення знеболюючої ін’єкції", - додав Луценко.

У зв’язку з цим Луценко вимагає офіційно призначити йому повторне діагностування шлункового тракту, печінки та підшлункової залози, а також закріпити юридично відповідального лікаря і провести лікування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування