Яценюк, Турчинов і Власенко очолять спільний список

Середа, 4 квітня 2012, 14:28

У першу трійку об'єднаного партійного списку Батьківщини і Фронту змін увійдуть Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов і Сергій Власенко.

Про це в середу на прес-конференції заявив директор компанії персонального і стратегічного консалтингу Berta Communications Тарас Березовець, повідомляє Лігабізнесінформ.

Як передає кореспондент, Березовець підкреслив: "У мене є гарні інсайдерські джерела - на 90% спільний список Батьківщини і Фронту змін погоджений. Першим номером цього списку буде Арсеній Яценюк, другим - Олександр Турчинов, а третім - Сергій Власенко".

За його словами, партія Фронт змін при цьому розпускатися не буде.

"Розрахунок опозиціонерів: їм потрібно перемогти і показати перший результат за списками, це головна причина, за якою вони йдуть єдиним списком. За списками їм потрібно повторити результат 2002 року, коли Наша Україна одержала близько 25%, а Єдина Україна - 11,5%. Сьогодні єдиним списком опозиція може набрати до 35%, Партія регіонів - 25%, це і є мета", - сказав Березовець.

При цьому політтехнолог відзначив, що інші опозиційні партії навряд чи приєднаються до цього об'єднаного списку.

"Тому що самі Яценюк і Турчинов цього не хочуть - навіщо їм ділитися місцями?" - пояснив Березовець.

Нагадаємо, у п'ятницю на з'їзді Батьківщина вирішила сформувати з низкою опозиційних політичних сил єдині партійний і мажоритарний списки кандидатів у депутати Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування