Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МОЗ ПІДТВЕРДИВ, ЩО БОГАТИРЬОВА ПОРУШУЄ ЗАКОН

П'ятниця, 6 квітня 2012, 12:49

У Міністерстві охорони здоров'я підтвердили, що міністр Раїса Богатирьова для приватних справ використовувала службовий автомобіль.

Про це йдеться у відповіді на запит "Української правди", надісланий в рамках закону про доступ до публічної інформації.

"Згідно договору № 33/21/09-30 від 19 березня 2012 року, який укладено між Міністерством охорони здоров'я та Автопідприємством Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів, автомобіль Мерседес номерний знак АА3315КА прийнятий в строкове платне користування та використовується виключно для службових поїздок віце-прем'єра Міністра охорони здоров'я", - сказано в повідомленні.

 

Як відомо, раніше депутат Ляшко оприлюднив відео, на якому зображено, як Богатирьова приїхала на шопінг до магазину Луї Віттон.

"У неділю, 1-го квітня, близько 19 години віце-прем'єр-міністр, міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова на службовому Мерседесі, д/н АА3315КА, в супроводі охоронців і помічниці відвідала київський магазин Луї Віттон", - писав Ляшко на сторінці у соцмережі Facebook.

Користування службовим авто в особистих цілях  в інших країнах призводило до відставок чиновників.

Так, на початку березня цього року у Молдові було звільнено віце-голову парламенту Артура Решетнікова за користування службовим авто в особистих цілях.

У 2009 році в Німеччині у відставку подала міністр охорони здоровя Улла Шмідт через використання службового авто в особистих цілях.

Тоді вона відпочивала на іспанському курорті Аліканте й викликала службову машину з Берліна. У підсумку автомобіль вартістю €90 тис. був викрадений. Як з'ясувалося пізніше, він не був застрахований.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування