Колесніков хоче, щоб Україна вийшла з групи на Євро

П'ятниця, 6 квітня 2012, 17:00

Віце-прем'єр Борис Колесніков вважає, що збірна України з футболу для початку має виконати завдання з виходу з групи на Євро-2012, а потім уже замислюватися про вищі цілі.

"Усі суперники дуже серйозні: Франція, Англія і Швеція з Ібрагімовичем іще не сказали свого слова. Але ми граємо вдома, й це незаперечна перевага. Тому ми сподіваємося вийти з групи. А далі потрібно вирішувати проблеми в міру їх надходження", - сказав він, спілкуючись із французькими журналістами під час відвідування "Донбас Арени", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Колесніков вважає суперника збірної України - Францію - дуже сильною командою.

"Та невдача, яка спіткала французів на чемпіонаті в Південній Африці, я вважаю, вже давно позаду. Це чудова команда. Я дуже добре пам'ятаю збірну Франції з моменту півфіналу з ФРН, коли вони в додатковий час вели з рахунком 3:1 і в підсумку пропустили два голи... Це була катастрофа! Мені здається, збірна з Платіні, Жирессом була сильніша, ніж чемпіони світу 1998 року", - сказав він.

Віце-прем'єр також зазначив, що в групі, в якій гратимуть збірні Польщі та Росії, всі "вважають себе чемпіонами", й у цьому може бути їхня проблема. "Поляки вважають, що їм поталанило, аналогічно думають росіяни та чехи, греки впевнені, що їм казково пощастило. Що ж, дочекаймося, трошки залишилося", - сказав він.

Колесніков нагадав, що збірна Італії на чемпіонаті світу 1982 року потрапила в групу разом з Аргентиною і Бразилією, вийшла з неї і потім виграла турнір.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування