Завадський запевняє, що Табачник не причетний до арешту - омбудсмен

П'ятниця, 6 квітня 2012, 21:22

Акордеоніст Ігор Завадський спростував інформацію про те, що замовником кримінальної справи проти нього є депутат від Партії регіонів Ян Табачник.

Про це у п'ятницю після моніторингу стану дотримання прав ув’язнених у Київському слідчому ізоляторі повідомляє прес-служба Уповноваженого з прав людини Ніни Карпачової.

"Під час бесіди від нього була прийнята заява, у якій він скаржиться на незаконність арешту та неправомірні дії працівників міліції", - повідомили у омбудсмена.

"Поряд з цим Завадський повідомив про відсутність у нього претензій щодо умов тримання в Київському слідчому ізоляторі, а також висловив обурення повідомленнями про начебто причетність до його арешту народного артиста Яна Табачника", - зазначає прес-служба Карпачової.

"Це вороги намагаються зіткнути нас лобами!", - цитує Завадського сайт омбудсмена.

З цього приводу Завадський подав письмову заяву своєму адвокату.

Як відомо, у четвер програма "Гроші" повідомила, що відомого акордеоніста Яна Табачника підозрюють у замовленні справи проти Завадського.

23 березня співробітники міліції затримали Завадського в рамках розслідування справи, порушеної за статтею 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх). Усього міліція затримала у цій справі 3 осіб.

Адвокат Завадського Євгенія Закревська заявляла, що акордеоніста били в міліції протягом 7 годин, вимагаючи написати явку з повинною.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...