"Колядника" Зварича вивезли до колонії

Неділя, 8 квітня 2012, 14:47

Екс-голову Львівського апеляційного адмінсуду Ігоря Зварича відправили по етапу для відбування покарання до однієї з виправних колоній України.

"Його в Київському СІЗО вже немає. Його вивезли до колонії в п'ятницю", - повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах.

При цьому співрозмовник агентства не уточнив, до якої саме колонії відправили Зварича, але зазначив, що, як свідчить досвід, "осіб такого рангу" етапують до Менської виправної колонії (Чернігівська область), де утримують засуджених представників правоохоронних органів.

Як повідомлялося, Оболонський райсуд засудив Зварича до десяти років позбавлення волі та конфіскації всього майна. Крім того, його позбавили права обіймати будь-які посади в судах та виконувати організаційно-виконавчі функції в державних установах терміном на три роки.

Зварича визнали винним в одержанні хабара в особливо великих розмірах. Кримінальну справу стосовно нього було порушено в грудні 2008 року, а у березні 2009 року його затримали.

У середу 4 квітня Апеляційний суд Києва не задовольнив розгляд скарги Зварича на вирок Оболонського райсуду.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування