Тимошенко погодилася лягти в ту ж лікарню з німецьким лікарем

П'ятниця, 4 травня 2012, 17:57

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко дала попередню згоду на лікування в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" в Харкові, починаючи з 8 травня.

Про це на брифінгу в Качанівській колонії заявив лікар німецької клініки "Шаріте" Карл Макс Айнхойпль, передає УНІАН.

Він зачитав заяву змішаної українсько-німецької медичної комісії, лікарі якої оглядали Тимошенко в Качанівській колонії.

"Німецькі та українські лікарі зустрілися сьогодні з пані Тимошенко і провели з нею докладну бесіду. Пані Тимошенко попередньо погодилася у вівторок, 8 травня, бути перевезеною до Центральної залізничної лікарні Харкова", - йдеться в заяві.

"Там негайно почне лікування лікар університетської клініки "Шаріте" за підтримки українських лікарів. Це буде спільним кроком до вирішення питання", - сказав Айнхойпль.

Разом з тим, прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомляє, що німецький лікар з клініки "Шаріте", якого порекомендувала німецька сторона, прибуде до харківської лікарні у вівторок, 8 травня, для проведення спільного лікування Тимошенко німецькими та українськими лікарями.

Повідомляється також, що для спілкування з Тимошенко в п’ятницю прибули професор клініки "Шаріте" Карл Макс Айнгойпль і його колега Норберт Хаас.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування