Теща Довгого у Харкові задобрює виборців гречкою і дорогою косметикою

Понеділок, 7 травня 2012, 10:04

Депутат від Партії регіонів Ірина Горіна роздавала  безкоштовні продуктові набори виборцям у Харкові.

Про це повідомляють активісти громадянського руху "Спільна Справа".

Так, 3 травня у школі №49 Фрунзенського району міста Харкова активістами зафіксовано роздачу безкоштовних продуктових наборів виборцям, що здійснювався особисто народним депутатом від Партії регіонів Іриною Горіною, яка планує балотуватись до Верховної Ради по виборчому округу в даному районі.

Також від її імені громадянам вручалися подарункові сертифікати на 500 грн. однієї з парфюмерних мереж.

 

Аналогічні випадки фіксувались і в інших школах цього району. За інформацією "Спільної Справи" приміщення шкіл для проведення зустрічей надавались Ірині Горіній безкоштовно за усною вказівкою директорам шкіл від Харківського міськвиконкому.

Крім того, в усіх школах на вході розміщені плакати з зображенням Горіної та символікою Партії регіонів.

Як відомо, дочка Ірини Горіної є дружиною скандального київського депутата Олеся Довгого, якого також неодноразово ловили на підкупі виборців.

Батько Олеся Довгого, народний депутат Станіслав Довгий, був обраний до Верховної Ради по списках НУНС, проте пізніше перейшов до коаліції.

Відповідно до ч.1 ст.157 Кримінального кодексу України перешкоджання вільному здійсненню громадянином виборчого права, поєднані з підкупом караються позбавленням волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади на строк від одного до трьох років.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування