Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німець буде лікуючим лікарем Тимошенко і може жити в лікарні

Середа, 9 травня 2012, 11:06

Німецький лікар клініки "Шаріте" Лутц Хармс має намір у середу почати лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко в ЦКЛ № 5 "Укрзалізниці".

"Зараз проводиться огляд Юлії Володимирівни, після якого почнуться лікувальні процедури", - заявила з посиланням на слова доктора Хармса перший заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Моісеєнко на брифінгу в середу в Харкові, передає Інтерфакс-Україна.

Моісеєнко також повідомила, що "ведеться розмова про те, що Тимошенко припинить голодування".

За її словами, лікуючим лікарем екс-прем'єра буде доктор Хармс. Під час оглядів та призначення процедур в палаті буде присутній лікар-невропатолог ЦКЛ № 5 Ірина Фурса, а також лікар з медчастини Качанівської колонії.

Журналісти, присутні на брифінгу, запитали, чому Хармс пройшов на територію лікарні з великою речовий сумкою, чи означає це, що він буде жити в лікарні.

Моісеєнко відповіла, що такий варіант не виключений, додавши, що за узгодженням з українською стороною доктор привіз з собою витратні матеріали, медикаменти для Тимошенко.

Моісеєнко зазначила, що в палаті з Тимошенко буде лікуватися ще одна пацієнтка з аналогічними захворюваннями.

У той же час, дочка Тимошенко Євгенія заявила, що в середу "Хармс почне виводити маму з голодування".

"Цей процес триватиме від 10 днів до двох тижнів. Лише після цього можна буде розпочинати комплексну терапію", - цитує Євгенію сайт Тимошенко.

У свою чергу захисник екс-прем'єра Сергій Власенко підкреслив, що "будь-які втручання людей, яким Юлія Тимошенко не довіряє, які не уповноважені приймати будь-яких медичних рішень щодо її здоров'я є неприпустимими".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування