У Донецьку освистали депутата-регіонала

Середа, 9 травня 2012, 14:54

На параді на честь Дня перемоги в Донецьку в Парку культури і відпочинку освистали виступ нардепа від Партії регіонів, колишнього мера Донецька Володимира Рибака.

Як повідомляють "Новости Донбасса", коли Рибак став говорити про соціальну політику президента Віктора Януковича, з натовпу почувся сміх і свист. Звуки лунали з боку, де перебували представники громадських організацій чорнобильців і афганців.

"Нам належить провести дуже велику роботу, щоб кожен житель країни відчув покращення, щоб ми тут жили краще, ніж у Європі. Я впевнений, що реформи президента принесуть покращення", - сказав народний депутат.

Почувши перші свисти, Рибак перервав виступ і сказав у мікрофон: "Свистіти будемо потім".

Однак свист з натовпу не припинився. Деякі почали голосно сміятися.

Потім до краю трибуни, на якій стояв Рибак, підійшов начальник Донецького міського управління міліції Юрій Седнєв і став давати команди своїм підлеглим, які перебували близько людей, які свистіли.

Після цього організатори заходу включили гучну музику.

Після закінчення урочистостей в парку, міський голова Донецька Олександр Лук'янченко заявив "Новости Донбасса", що "на мітингу були присутні представники семи політичних партій, в тому числі опозиційні і влада нікому не перешкоджала висловлювати свою позицію".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News