Поїзд Hyundai не вийшов у рейс через технічні неполадки

Субота, 2 червня 2012, 10:50

У суботу через технічні неполадки електропоїзд Hyundai не вийшов у рейс з Харкова на Київ.

Як повідомляє прес-служба Укрзалізниці, пасажири доправлені до Києва підмінним поїздом Південної залізниці.

Cформований з електровоза ЧС-7 і нових вагонів виробництва Крюківського вагонобудівного заводу поїзд № 161 відправився з Харкова згідно графіку, о 6-50.

Уже на шляху прямування поїзна бригада, стюарди через засоби гучномовного зв'язку передали всі необхідні роз'яснення по порядку повернення різниці вартості проїзду. Аналогічні оголошення для пасажирів прозвучали і на Центральному київському вокзалі.

Пасажири доставлені до Києва підмінним складом з невеликим запізненням через необхідність зміни локомотива.

Для зручності пасажирів і щоб уникнути черг по прибуттю рейсу № 161 з Харкова всі 52 каси Центрального залізничного вокзалу Києва відкриті на перерахунок і повернення коштів пасажирам.

Корейська сторона компанії виробника, яка забезпечує гарантійне обслуговування електропоїздів, та Державна адміністрація залізничного транспорту України приносить свої вибачення пасажирам та повідомляє, що для перерахунку вартості квитка і повернення різниці вартості проїзду пасажири цього рейсу можуть звернутися до станцій Харків, Полтава, Київ.

Повідомляється також, що вже у суботу о 18:15 з Києва до Харкова в рейс відправиться "Український експрес" виробництва Hyundai Rotem.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News