Львівський бізнес скаржиться, що його не підпустили до Євро-2012

Субота, 2 червня 2012, 13:30

Львівський бізнес був повністю усунений від участі в проектах, пов'язаних з підготовкою до Євро-2012.

Про це заявив агентству "Інтерфакс-Україна" голова комісії фінансів та планування бюджету Львівської міськради Яромир Самагальський.

"Проблема в тому, що весь львівський бізнес був усунений від участі в роботах, пов'язаних з Євро-2012. Навіть залізобетонні вироби ввозили з-за меж Галичини", - сказав він.

За словами голови комісії, депутати неодноразово зверталися до мера Львова Андрія Садового з вимогою включити львівські фірми до будівельних робіт на стадіоні, в аеропорті й на будівництві доріг, але, як стверджує депутат, всі ці звернення були проігноровані.

Самагальський також повідомив, що був на нараді мера і львівських будівельних фірм, які заявляли, що "у них є фінансова підтримка, матеріально-технічна база і кадри для того, щоб побудувати стадіон".

"Але в результаті їх усунули - спочатку одна фірма, тих, що були при владі, потім - інша. І тепер нам з превеликою радістю говорять, що львівський бізнес заробить на продажі шоколадок і кави для туристів", - обурений голова комісії.

За його словами, відсторонення львівського бізнесу від участі в проектах, пов'язаних з Євро-2012, привело до того, що місцевий бізнес втратив шанс на розвиток.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування