Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко кажуть, що для неї готують скляну клітку з ліжком

Вівторок, 5 червня 2012, 14:36

Оточення Юлії Тимошенко стверджує, що Міністерство внутрішніх справ планує силоміць доставити екс-прем’єра до суду, для чого будують скляну клітку з ліжком.

Про це йдеться у повідомленні сайту Тимошенко.

"Зараз МВС планує все ж таки влаштувати бутафорський новий судовий процес над Юлією Тимошенко. І не тільки влаштувати, але й силоміць притягти лідера опозиції до суду. Саме задля цього сьогодні на якійсь таємній фабриці виконується спецзамовлення МВС – будують скляну клітку з ліжком для Юлії Тимошенко", - стверджується в ньому.

У команді Тимошенко радять міністру внутрішніх справ пам’ятати, що "Юлія Тимошенко – не ламається і ніколи не зламається", а колись "у цій самій скляній клітці повезуть країною нинішню владу, як робили у давнину з розбійниками та бандитами".

"Кажуть, що саме міністру МВС належить ідея провокації з побиттям Юлії Тимошенко під час примусового переміщення до лікарні", - також заявляє сайт лідера "Батьківщини".

У повідомленні стверджується, що МВС вдається до "травлі, знущань та переслідування Юлії Тимошенко".

"Цю тендітну, але незламну і сильну жінку, кинуту за грати Януковичем, підлеглі міністра МВС чи не щодня намагаються принизити, образити, змусити мовчати", - заявляє оточення Тимошенко.

Вони звинувачують відомство у підлості у відношенні до екс-прем’єра: "Таємна зйомка прихованими камерами, розповсюдження провокацій в інтернет-мережі, безпідставний недопуск адвокатів, народних депутатів, міжнародних політиків, фабрикація свідчень. І ще – постійна, хронічна, глобальна неправда чи, будьмо, щирими – просто брехня".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування