Наступного дня після Євро опозиція візьметься за розслідування

Субота, 9 червня 2012, 11:57

Опозиція на наступний день після завершення Євро-2012 ініціюватиме розслідування зловживань влади під час підготовки до чемпіонату.

Про це повідомив на брифінгу заступник голови Верховної Ради Микола Томенко, передає УНІАН.

Він зазначив, що "на наступний день після завершення Євро опозиція буде готувати через парламентську складову, через громадську складову серйозні слухання питань того, як використовувались бюджетні гроші на підготовку до Євро".

Він висловив сподівання, що Генпрокуратура якщо не сьогодні, то найближчий часом "розставить крапки над "і", на нашу думку, в масовому розкраданні бюджетних коштів під егідою підготовки до Євро".

Томенко зазначив, що опозиція буде максимально під час Євро-2012 пропагувати Україну і український народ, але "паралельно будемо проводити просвітницькі заходи для іноземців, щоб проінформувати про характер діяльності політичного режиму Януковича, який перетворює Україну в авторитарну закритого типу державу, що унеможливлює її реальний вступ до ЄС".

Як повідомлялося, минулого тижня заступник голови КМДА - куратор Євро-2012 Анатолій Голубченко повідомив, що після завершення Євро-2012 прокуратурою буде проведена фінансова перевірка всіх програм з підготовки до турніру.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування