Опозиція вимагає розслідувати розкрадання 10 мільярдів доларів за Євро-2012

Вівторок, 3 липня 2012, 10:23

Опозиція вимагає створення тимчасової слідчої комісії в парламенті для розслідування розкрадання 10 мільярдів доларів, виділених на будівництво об'єктів Євро -2012.

Про це заявив лідер Фронту змін Арсеній Яценюк з трибуни парламенту у вівторок.

"Опозиція вимагає створення слідчої комісії на предмет використання 10 мільярдів доларів США, які поступили на будівництво об'єктів інфраструктури Євро-2012 з кишень 46 мільйонів українців", - сказав він.

"Саме 46 мільйонів українців зробили це Євро-2012, вони заплатили свої податки і українці мають право знати, куди пішли ці кошти, притягнути до відповідальності тих, хто розкрав ці 10мільярдів доларів США", - заявив Луценко.

Він також закликав Верховну Раду прийняти весь пакет документів, необхідних для завершення процедури створення безвізового режиму з Європою.

"Ви маєте більшість, проте ви не спромоглись прийняти потрібні закони для того, щоб українські громадяни без віз за своїми закордонними паспортами перетнути кордони країн-членів ЄС", - звернувся він до більшості і додав, що вина за це також лежить на президенті.

У свою чергу голова фракції партії регіонів Олександр Єфремов засумнівався, чи "є щось у голові" в опозиційних лідерів, коли вони озвучують такі цифри.

Відео ICTV

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування