"Регіони" визнали, що закон про мови - виборча технологія

П'ятниця, 6 липня 2012, 20:44

Партія регіонів визнала автентичність опублікованих "Українською правдою" документів щодо агітаційної кампанії протягом парламентських виборів 2012 року.

Це випливає з листа прес-служби партії, яке надійшло на адресу редакції.

В листі, зокрема, висловлюється подив увагою авторів "Української правди" до процесу підготовки Партії регіонів до виборчої кампанії.

"Оскільки з вашої публікації зрозуміло, що і ваші автори готові долучитися до вдосконалення партійної стратегії, мають власні зауваження й пропозиції, повідомляємо, що робота над нею триває і досі. Ваші рекомендації обов’язково будуть розглянуті і по можливості враховані", - говориться в листі.

Крім того, прес-служба партії пропонує редакції надіслати свої зауваження та пропозиції щодо кампанії Партії регіонів.

"Партія регіонів завжди дотримувалася принципів відкритості і прозорості у своїй політичній діяльності. Добре, що в цьому тепер переконалися й читачі "Української правди". Сподіваємося, що Ваша публікація допомогла їм дізнатися про справжні наміри нашої організації та спростувала упередження та міфи, які, на жаль, продовжують поширювати недоброзичливці", - говориться в листі.

Зі свого боку редакція "Української правди" висловлює подив відкритістю Партії регіонів, яка систематично ігнорує розслідування журналістів щодо корупційних дій керівників партії та членів її фракції.

Окремо слід зазначити, що до цього часу Партія регіонів та її керівники не відповіла на жоден запит журналістів "Української правди" щодо умов залучення іноземних технологів та піар-компаній.

Крім того, користуючись нагодою і сподіваючись на щирість прес-релізу Партії регіонів, редакція звертається з проханням надати повну інформацію щодо фінансування майбутньої парламентської кампанії, а також розцінки на місця у партійному списку на майбутніх парламентських виборах.

6 липня "Українська правда" в статті "Внутрішня кухня Партії регіонів" оприлюднила внутрішні документи Партії регіонів щодо підготовки до агітаційної кампанії Партії регіонів.

З цих документів, зокрема, випливає, що закон "Про засади державної мовної політики" був ухвалений Верховною Радою напередодні початку активної фази кампанії Партії регіонів і фактично стане частиною передвиборчих технологій провладної партії.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування