У Краснодарському краї страшна повінь. Янукович пропонує допомогу

Неділя, 8 липня 2012, 12:55

Президент Віктор Янукович та прем’єр-міністр Микола Азаров висловили співчуття своїм російським колегам у зв’язку з численними жертвами через повінь у Краснодарському краї.

Так, Янукович спрямував співчуття президенту Російської Федерації Володимиру Путіну, а Азаров – прем’єру Росії Дмитру Медведєву.

Янукович також запропонував РФ допомогу в ліквідації наслідків цієї стихії.

За останніми даними, жертвами повені в Краснодарському краї, яка сталася в результаті сильних зливових дощів 6 липня, стали вже 150 людей.

"За даними на 11:30 мск знайдено 150 тіл загиблих - 139 у Кримську, дев’ять - у Геленджику та два - у Новоросійську", - повідомив "Інтерфаксу" представник оперативного штабу при МВС Росії.

Слідче управління СК РФ по Краснодарському краю порушило кримінальну справу за фактом масової загибелі людей у результаті повені в регіоні. Справа порушена за ч. 3 ст. 109 КК РФ (Заподіяння смерті з необережності двом і більше особам).

За попередніми даними, українських громадян серед жертв повені в Краснодарському краї немає, повідомив "Українським новинам" директор департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин.

МЗС продовжує відслідковувати ситуацію, але поки даних про те, що жертвами стихії стали українці, немає.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування