Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Регіонах" знайшли підтвердження того, що Тимошенко - симулянтка

Понеділок, 9 липня 2012, 21:08

Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко не встиг проінструктувати німецького доктора про те, як необхідно розповідати пресі про її здоров'я.

Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, коментуючи розбіжності опозиції і німецького лікаря в питанні стану здоров'я екс-прем'єра.

"Власенко не встиг проінструктувати німецького доктора, тому останній завив про поліпшення стану здоров'я Тимошенко. У той же час сам адвокат продовжує наполягати на погіршенні стану його підзахисної", - цитує "регіонала" прес-служба партії.

"І це, прошу зауважити, через два місяці перебування екс-прем'єра на стаціонарі під динамічним наглядом німецьких і українських лікарів. Хто з наших громадян може собі таке дозволити: два місяці за казенний рахунок вередувати лікарям і при цьому нахабно брехати країні?", - поцікавився депутат.

"Напрошується висновок один: Власенко не встиг проінструктувати німецького доктора, тому вирішив сам розписатися за лікуючого терапевта", - додав політик.

На переконання Олійника, цим адвокат Тимошенко в черговий раз дискредитував свого лідера.

"Вся ця ситуація з уявню хворобою і політичними репліками німецьких медиків давно зрозуміла українцям. Хочу дати команді Тимошенко одну ділову пораду: перестаньте тримати громадян за дурнів, адже кожен житель нашої країни усвідомлює, що Тимошенко - симулянтка", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...