Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На басейн масажиста Азарова дали 23 мільйони

Середа, 1 серпня 2012, 11:35

На реконструкцію басейну в Броварах, власником якого значиться дружина масажиста Миколи Азарова, виділили 22,5 мільйонів гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Відділ капітального будівництва Броварської міськради Київської області 23 липня уклав угоду з ТОВ "Фірма ГФ" на реконструкцію плавального басейну "Купава" по вул.Шевченка, 10 в м.Бровари.

Роботи, розпочаті генпідрядником ТОВ "Фірма ГФ" у 2007 році, були призупинені в зв’язку з відсутністю фінансування. Це спричинило подальшу руйнацію споруди басейну.

Директором басейну "Купава" є Тетяна Федоренко, дружина особистого масажиста прем’єр-міністра Миколи Азарова Сергія Федоренка. Він відомий як власник підприємства "Феско", яке контролює роботу іншого броварського басейну "Схід", також відремонтованого коштом держбюджету.

Саме в басейні "Схід", за розповідями учнів школи, якій формально належить басейн, буває Микола Азаров.

Федоренко є депутатом Броварської міської ради від Партії регіонів, очолює постійну комісію з питань розвитку та благоустрою територій.

Партія регіонів обрала Сергія Федоренка своїм кандидатом до Верховної Ради по мажоритарному округу в Броварах. Під час зустрічей з виборцями Федоренко заявляє, що дякуючи його зусиллям басейн "Купава" буде відкрито вже восени.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...