Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Матіос не вважає, що її використають

Середа, 1 серпня 2012, 19:00

Письменниця Марія Матіос, яка йде до Верховної Ради за списком партії "Удар", не вважає, що її ім'я використовують.

Про це вона заявила в середу в ефірі телеканалу ТВі.

Відповідаючи на питання, чи не вважає вона, що її ім'я використовують за схемою включення до списків популярних співаків і спортсменів, Матіос запевнила, що так не вважає і у неї є громадський досвід.

"Я маю більш ніж 15 річний досвід роботи на державній службі. Я тою нудною марудною роботою, яка мене, якщо я туди потраплю, чекатиме у парламенті, я займалася. Я є державний службовець третього рангу. Але два роки тому моя держава, теперішня влада, сказала, що такі люди їй в гуманітарній сфері і державі їй не потрібні", - розповіла вона.

"Є велика різниця між чистою співачкою, і тими хто може під фонограму працювати, я, як письменник, під фонограму не можу працювати, бо це є моє слово, моя зброя", - додала письменниця.

Матіос також уточнила, що "мене не буде там, де буде не так, як я сьогодні сказала своїй совісті і перед сивинами своїх батьків".

"Я їхала зараз на ефір, і мій тато подзвонив і сказав: тримай удар. А мама, яка кілька днів тому дивилася ваш ефір, сказала: якби я була молодша і здоровіша, я б сама йшла в парламент, бодай робити спробу боронити людей від цих людиноненависників", - переповіла письменниця.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: