Тещу Колесніченка судитимуть після виборів?

Середа, 22 серпня 2012, 14:22

Суд над тещею Вадима Колесніченка - директоркою Жашківського дитсадка Валентиною Македон, яка у 2007 році обпекла горло своїй підлеглій нашатирем, - знову не відбувся.

Про це повідомила потерпіла вихователька Галина Хрущ, пише "Україна молода".

За її словами, судове засідання, призначене на вівторок, перенесли на 18 вересня.

"Перед вихідними мені зателефонувала працівниця апеляційного суду Черкаської області і сказала, що судового слухання не буде. Повідомила, що двоє з трьох суддів колегії не можуть бути присутніми", - розповіла жінка.

"Захворів суддя Топал, а суддя Попельнюх пішов у відпустку", - додала потерпіла.

Представники Хрущ припускають, що розгляд справи затягується навмисне, і апеляційний суд області робитиме все, аби його відтягувати, бажано - на післявиборчий час.

Засідання з "нашатирного скандалу" переноситься вже вдруге - попереднє, назначене на 7 червня, не відбулося, бо суддя Попельнюх пошкодив коліно на тренуванні у спортзалі, яке проводив під час обідньої перерви.

Як відомо, У 2007 році у місті Жашкiв, що на Черкащині, Македон, під час сварки "скрутила" виховательку місцевого дитсадка та влила їй у горло нашатирного спирту.

Внаслідок цього жінка зазнала опіків дихальних шляхів та стравоходу ІІ ступеня.

Сварка сталася після того, як вихователька обвинуватила доньку Македон в тому, що та не виконує свою роботу.

Чотири судові інстанції визнали тещу одіозного політика винною. Однак після приходу до влади "регіоналів" терези Феміди почали хилитися на бік обвинуваченої.

Більше того, підсудна отримала винятковий привілей — сама визначила, в якому місті обласний суд проводитиме слухання по її справі.

Пізніше Жашківський районний суд Черкаської області постановив компенсувати тещі скандального "регіонала" Вадима Колесніченка 47 тисяч за вимушений трирічний прогул.