Тещі Колесніченка, яка "напоїла" підлеглу нашатирем, заплатять більше 56 тисяч

Понеділок, 28 травня 2012, 13:31

Жашківський районний суд Черкаської області постановив компенсувати тещі скандального "регіонала" Вадима Колесніченка 47 тисяч за вимушений трирічний прогул.

Про це повідомляє "Гезета по-українськи".

Окрім цього 69-річній Валентині Македон держава мусить заплатити 7800 гривень на оздоровлення та 1500 гривень моральних збитків.

"Я не здивуюся, якщо завтра мене визнають винною і засадять до тюрми", – каже Галина Хрущ, якій теща Колесніченка влила в горло нашатирний спирт.

"Ми зрозуміли, що вибачень від цих людей не дочекаємося, – каже Хрущ.

"Македон мене жодного разу не провідувала. Грошей на лікування не дала й не пропонувала", - сказала жінка.

За її словами, колеги казали їй: "Василівно, так не годиться, треба людину провідати".

"Вона відповідала: "Я їй нічого не дам, бо в мене є криша". Згодом подзвонила до Вадіка й вихвалялася, що їй нічого не буде", - додала Хрущ.

Як відомо, У 2009 році у місті Жашкiв, що на Черкащині, стався прикрий випадок. Валентина Василівна Македон, матір дружини Вадима Колесніченка Лілії Македон, під час сварки "скрутила" виховательку місцевого дитсадка Хрущ Галину та влила їй у горло нашатирного спирту. Внаслідок цього жінка зазнала опіків дихальних шляхів та стравоходу ІІ ступеня.

Сварка сталася після того, як вихователька обвинуватила доньку Македон в тому, що та не виконує свою роботу.

Чотири судові інстанції визнали тещу одіозного політика винною. Однак після приходу до влади "регіоналів" терези Феміди почали хилитися на бік обвинуваченої.

Більше того, підсудна Валентина Василівна отримала винятковий привілей — сама визначила, в якому місті обласний суд проводитиме слухання по її справі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...