"Перегони" джипа президента Федерації боксу й "Лексуса" закінчилися ДТП

П'ятниця, 3 серпня 2012, 10:38

У Харкові водії Lexus і Range Rover влаштували вночі перегони, у результаті яких Lexus зіткнувся з Daewoo Lanos, водій і пасажирка якого серйозно постраждали.

Як пише "Сегодня", посилаючись на очевидців, на обох авто "гонщиків" фігурували чотири сімки, а в багажнику сріблистого Lexus, який водій залишив на місці ДТП, виявили справжній номерний знак, під яким і зареєстрована іномарка.

Джерело в правоохоронних органах сказало, що чорний джип-гонщик зареєстрований на власника будівельної компанії, президента Федерації боксу України Володимира Продівуса.

Однак у його компанії запевнили, що ганяти по харківській трасі Продівус не міг, бо "він разом із олімпійською збірною перебуває в Лондоні". У приймальні припустили, що його авто вкрали.

Друга машина, за інформацією джерела видання, належить 28-річному харків’янину Дмитру Т. Чоловік відомий у вузьких колах як фахівець із виробництва фальшивих номерних знаків.

Фото з kharkovforum.com 

"Сегодня" відшукала власника в соцмережах. У ніку в нього також фігурував номер 7777. В обід він змінив своє фото на фотографію актора Сергія Бодрова у фільмі "Брат". Але на повідомлення не відповідав.

Аварія сталася напередодні опівночі. "О 00.10 поруч із домом 13 по вулиці Ахсарова зіткнулися Daewoo і Lexus. Водій останнього зник із місця події, зараз ми його розшукуємо", - розповів старший інспектор міськДАІ Олег Никоненко.

Через декілька хвилин після аварії очевидці створили тему на місцевому форумі.

"Машини вичавлювали не менше 150 км/годину. Джип їхав по своїй смузі, а для легковика ("Лексуса") не залишилося місця, йому довелося вилетіти на зустрічку", - пише форумчанин, який спостерігав за подією з балкона, вийшовши на ревіння моторів.

"Номери в Лексуса II 7777НН, нібито з СБУ хлопець", - пишуть також на Kharkovforum.com.

Як розповів газеті очевидець аварії Іван, від удару водія Daewoo затисло, і щоб його витягти рятувальникам довелося розрізати покручений метал пневмоножицями.

У 31-річного водія медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом стегна, травму грудної клітини й живота. У 19-річної пасажирки переламані кості обох передпліч, стегон і тазостегновий суглоб. У четвер у важкому стані вони перебували в лікарні швидкої допомоги.

Гонщика врятувала подушка безпеки. Але надавати допомогу потерпілим чоловік не став, а, за словами очевидців, разом із пасажиром пересів у Range Rover товариша й поїхав.

 

Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом ДТП.

За словами форумчан, ДАІшники на місці аварії вийняли з багажника Lexus цілу стопку посвідчень, серед яких – посвідчення працівника МВС, СБУ й навіть журналіста.

Свідки запевняють: незабаром після ДТП "вирішувати питання" на місце прибули декілька хлопців спортивної статури, які, представившись співробітниками УБОЗ, вимагали припинити зйомку й намагалися вибити фотоапарат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування