Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренка висунули в депутати

Субота, 4 серпня 2012, 18:58

Всеукраїнське об'єднання "Громада" братиме участь у виборах до Верховної Ради на чолі зі своїм керівником, екс-прем’єром Павлом Лазаренком.

Про таке рішення партійного з’їзду, який відбувся у суботу на Дніпропетровщині, Радіо Свобода повідомив депутат Дніпропетровської облради, брат екс-прем'єра Іван Лазаренко.

За його словами, перша п’ятірка списку ВО "Громада" має такий вигляд: перший номер – Павло Лазаренко, другий – Іван Лазаренко, третій – професор Дніпропетровського національного університету Валентина Ляшенко, четвертий – перший заступник голови партії Юрій Філяк, п’ятий – доцент Дніпропетровської академії права Вікторія Орлова.

На запитання Радіо Свобода щодо можливої відмови у реєстрації Павла Лазаренка, його брат відповів: "Я не можу цього сказати, це питання до ЦВК".

Решту списку, зазначив Лазаренко, складають члени "Громади", а також безпартійні, зокрема вчені, які представляють усі регіони.

Він додав, що партія визначилась із кандидатами-мажоритарниками, які балотуватимуться в Києві, Павлограді, Херсоні та Севастополі.

Лазаренко, який очолював уряд України з 1996 по 1997 рік, у серпні 2006 року був засуджений каліфорнійським судом до дев`яти років позбавлення волі за відмивання грошей. Нині він відбуває покарання у в’язниці США.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування