Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свобода" подала документи у ЦВК і вихваляє своїх кандидатів

Понеділок, 6 серпня 2012, 14:36

Партія "Свобода" подала на реєстрацію в Центрвиборчком свою передвиборчу програму та документи кандидатів у народні депутати, включених до її списку та висунутих по "мажоритарці".

Про це 6 серпня повідомляє прес-служба Всеукраїнського об’єднання "Свобода".

Передвиборча програма об'єднання "Своя влада – Своя власність – Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній землі", затверджена з’їздом, містить ключові положення Програми захисту українців – основного програмного документу ВО "Свобода".

Згідно з програмою, головною метою "Свободи" є "побудова могутньої Української Держави на засадах соціальної та національної справедливості" – держави, яка посяде гідне місце серед провідних країн світу й забезпечить безупинний розвиток української нації.

"Для досягнення цієї мети необхідно виконати два завдання: І. Негайно законними методами усунути від влади режим Януковича, ліквідувати наслідки його правління та не допустити реваншу олігархічної диктатури. ІІ. Втілити в життя чіткий план всеосяжних докорінних перетворень у державі за принципом: Своя влада – Своя власність – Своя гідність", - нагадує партія.

Також на реєстрацію в Центральну виборчу комісію направлено документи 225 кандидатів у народні депутати від ВО "Свобода", включених до виборчого списку партії, та 35 "свободівців", які будуть балотуватися у мажоритарних округах.

Партія Олега Тягнибока наголошує, що "усі кандидати у народні депутати від ВО "Свобода" пройшли процедуру внутрішньої люстрації".

Середній вік кандидатів у народні депутати від "Свободи" – 39,5 років. 32 кандидати в нардепи від ВО "Свобода" молодші 30 років.

Прес-служба зазначає, що кандидати "Свободи" "вільні від стереотипів совєцької пропаганди та штампів "совкового" мислення" і "жоден із кандидатів-свободівців не перебував на керівних посадах у КПСС, не був стукачем КГБ".

"Свободівський список кандидатів до Верховної Ради – це та свіжа кров, якої так потребує сьогодні український парламент. З 225 кандидатів у депутати лише Олег Тягнибок був депутатом Верховної Ради минулих скликань", - зазначає прес-служба, але додає, що більшість кандидатів "мають величезний досвід" і високий рівень освіти.

У Списку "Свободи" є представники всіх областей України, лише близько третини – західних. Свободівці-мажоритарники боротимуться переважно в Центральній та Східній Україні. Західну Україну представлятиме лише 12 мажоритарників від "Свободи".

"Такий розподіл округів було узгоджено з партією ВО "Батьківщина". Свободівці представлені в найбільш складних для опозиції округах, зокрема в столиці донецького кримінально-олігархічного клану – Єнакієвому", - сказано в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування