Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МВС кажуть, що "свободівця" на Сумщині вбив хіба що панкреатит

Понеділок, 6 серпня 2012, 15:45

Член "Свободи" Василь Удод помер від гострого панкреатиту й перебував у стані алкогольного сп'яніння, тому підстав порушувати кримінальну справу за фактом нібито вбивства немає.

Про це заявили у МВС у відповідь на заяву партії про вбивство їхнього члена. передає "Інтерфакс-Україна".

"Висновок спеціалістів: причиною смерті став гострий панкреатит. Паралельно було з’ясовано, що померла людина перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Тож підстав порушувати кримінальну справу за фактом убивства немає", - повідомляє прес-служба МВС у Сумській області.

Водночас, у прес-службі "Свободи" повідомили, що в партії обурені заявою МВС

Дружина Василя Удода Оксана зазначила, що її чоловіка знайшли на березі озера, прикритого гілками й листям з явними ознаками побиття та задушення.

Вона заперечує можливість смерті чоловіка від гострого панкреатиту, адже її чоловік був фізично здоровим офіцером запасу й ніколи не хворів на вказану хворобу.

"Свобода" вимагає проведення повторної судово-медичної експертизи в присутності адвоката. Також вимагаємо від Генпрокуратури та МВС взяти під контроль цей резонансний злочин та не робити передчасних висновків, а провести відкрите й неупереджене розслідування обставин загибелі Василя Удода", - йдеться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування