Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" хочуть виставити проти Терьохіна 4 тезки на окрузі

Середа, 8 серпня 2012, 16:37

За Голосійвським округом в Києві можуть висунути 5 кандидатів у депутати з прізвищем Терьохін.

Про це сказав керівник Голосіївського районного виборчого штабу опозиції Микола Даневич, повідомляє  прес-центр Київського штабу об’єднаної опозиції "Батьківщина".

За одномандатним виборчим округом №211 об'єднана опозиція висунула кандидатом Сергй Терьохіна, за цим же округом балотуватися до Ради пропонує його однофамільцям Партія регіонів. 

Зокрема, пропозиція стати кандидатом у депутати разом з обіцянками про грошову винагороду та повний документально-фінансовий супровід  у процесі реєстрації в ЦВК надійшла Юрію Терьохіну, мешканцю мікрорайону Корчувате у Голосіївському районі Києва.

 "Чоловікові пообіцяли винагороду за наявність його прізвища  у виборчому бюлетені. Адже його прізвище ідентичне прізвищу єдиного кандидата від об’єднаної опозиції, який йде по Голосієву – Сергія Терьохіна. Таким чином влада розраховує на  похибки у голосуванні між дійсним кандидатом від опозиції та  його  технічним "тезкою", - пояснив Даневич.

 Він зазначив, що  сьогодні відомо про чотирьох людей у Голосіївському районі на прізвище Терьохін, яких запрошено до співпраці. 

"Відтак,  поява на виборах двійників є нічим іншим як брудними передвиборчими технологіями кандидатів від команди чинного президента та від  членів молодої команди  екс-мера Черновецького", - сказано в повідомленні. 

 "У жовтні ми можемо побачити у  бюлетені п’ятьох Терьохіних. Поспіх, похилий вік та необізнаність у імені-по-батькові свого кандидата можуть зіграти злий жарт з виборцем, і в той же час бути дуже корисними для провладних кандидатів" – вважає Даневич.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування