Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чоловік Тимошенко: коли почув її голос, подумав - невже свобода?

Четвер, 9 серпня 2012, 12:48

Чоловік Юлії Тимошенко, Олександр, спілкується з дружиною через дочку Женю, адвокатів, а також по телефону. Зокрема по телефону дружина вітала його з днем ​​народження.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Контракти".

"Юлечка привітала мене з днем ​​народження (6 липня). Коли я почув її голос, серце завмерло, і перша думка, яка була в моїй голові: невже свобода?! Але все стало на свої місця після кількох слів", - сказав чоловік Тимошенко.

Він зазначив, що "свобода для Юлії Тимошенко – це могила для чинної влади".

"Вона єдина людина, яка може змести на смітник цю зграю. Але те, що Юлія Володимирівна в тюрмі, не означає, що вона знаходиться в ізоляції, хоч би як мріяла про це владна банда. Вона з-за грат керує всіма необхідними партійними процесами і спілкується з людьми", - сказав чоловік Тимошенко.

Він зазначив, що дружина "тримається, як завжди, добре і ні на що не скаржиться. Навіть якщо їй дуже погано і боляче".

Тимошенко додав, що йому важко усвідомлювати, що екс-прем'єр сидить за гратами, але вони це витримають.

"А що було б краще? Щоб і я сидів за гратами і тоді взагалі нічим не зміг би допомогти ні їй, ні дочці? Для влади це було б приємніше. Ми люди, загартовані та сильні духом. Доля не раз випробовувала нас, і ми трималися. Думаю, витримаємо і на цей раз. Але маховик запущено. Вороги відомі. Скриню Пандори відкрито, прийде час – ми все поставимо на свої правильні місця", - сказав Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування