Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати вже закрили засідання

Вівторок, 4 вересня 2012, 10:35

Депутати 4 і 5 вересня працюватимуть у комітетах і фракціях, а 6 вересня зберуться на пленарне засідання.

За відповідні зміни в календарному плані роботи проголосували 256 депутатів із 316 зареєстрованих у залі.

Відтак на 19 хвилині зібрання Литвин закрив засідання до четверга.

Пропонуючи внести зміни до порядку денного, спікер пояснив, що депутатам ще потрібно обміркувати, які законопроекти виносити на порядок денний.

"Фракції – очевидно, в першу чергу, з політичних міркувань, з міркувань стану економіки країни і реальних можливостей держави – запропонували не включати до порядку денного низку законопроектів, які носять або конфронтаційний характер, або мають виключно популістський характер", - сказав він.

Литвин погодився, що "вносяться вже законопроекти про вирішення проблем в окремо взятому населеному пункті, як-то провести водогін або прибрати сміття… для виборчої кампанії, очевидно, це має сенс, але не для загального життя держави".

"Отже у нас є потреба – перше: провести невідкладно засідання комітетів, чітко визначитися щодо того, наскільки актуальні, злободенні й перспективні законопроекти, які потрібні для країни", - заявив спікер.

"Друге: я просив би комітети і фракції дуже відповідально поставитися до своїх пропозицій щодо формування порядку денного… і відповідним чином подивитися на запропонований проект", - сказав Литвин.

З огляду на це і "за пропозицією 4 фракцій" він запропонував внести зміни до календарного плану, передбачивши 4 і 5 вересня роботу в комітетах, комісіях і фракціях. а 6-го – засідання. Верховна Рада підтримала це.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування