Бютівець зламав щелепу однопартійцю, бо той показав зуби під час гімну

Середа, 5 вересня 2012, 10:19

Під час сесії Автозаводської райради у Кременчуці на Полтавщині депутат від "Батьківщини" вдарив однопартійця в обличчя, таким чином зламавши тому щелепу.

Як повідомляє ТСН, 55-річний Сергій Гарифов постраждав від 26-річного колеги Ігоря Мітюка.

Депутата з переломом щелепи у трьох місцях та струсом головного мозку шпиталізували, а проти нападника порушили кримінальну справу.

Нині постраждалий готується до складної операції та каже, що дістав удар в обличчя без жодної причини і просто під звуки державного гімну.

Мовляв, депутати підвелися на урочистому відкритті сесії. Аж раптом отримав кулаком в обличчя від однопартійця, що сидів позаду.

У міліції коментувати ситуацію не хочуть.

"Кримінальну справу порушено за статтею "хуліганство" і за статтею "нанесення тілесних ушкоджень". Я, керуючись таємницею слідства, деталі не маю права розголошувати", - повідомив заступник керівника Автозаводського райвідділу міліції Андрій Богомаз.

На офіційному сайті райради про бійку немає жодного слова. Однак, за даними ТСН, депутата-нападника вже нібито виключили з фракції.

Сам Мітюк зазначив, що із побитим депутатом, який очолює міський відділ із благоустрою, мав давній конфлікт і вимагав розслідувати його корупційні дії.

"Під час гімну дана особа зубоскалився в очі, що і стало останньою краплею моєї зачепленої патріотичної душі. У зв'язку з цим не стримався, адже все це втілювалося ними свідомо упродовж більш, ніж півтора року, терпець увірвався…", - прокоментував він.

Мітюк збирається оскаржувати порушену проти нього кримінальну справу, адже за побиття колеги йому може загрожувати до трьох років тюрми.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News