Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор про агітацію: якщо мене не знають, то так їм і треба

Середа, 5 вересня 2012, 21:34

Кандидат по Житомирському окрузі №62 від Партії регіонів, губернатор Сергій Рижук у відпустку не йде і переконує, що за себе не агітує.

Про це Рижук сказав журналістам після привітання юних спортсменів в житомирському спорткомплексі "Авангард" 5 вересня, де його представляли як кандидата у народні депутати.

"Це законно, що мене так називають. Я особисто, як кандидат, маю право брати або не брати відпустку, і сказати хто я є. Не може цього говорити мій чиновник, це правда, а всі інші люди, які знають це чи їх попросили сказати, я не знаю, може це підготували, - будь ласка", - зазначив він.

"Повірте, земляки, мені немає ніякого бажання і сенсу себе випинати якимось іншим чином. Я вже говорив: якщо мене ще хтось сьогодні не знає, моєї душі, серця, організаторських здібностей, досвіду та іншого, то так мені і треба, або так їм треба, чи так нам треба...", - заявив Рижук.

Як відомо, колектив авіаційно-спортивного центру на Житомирщині заявив, що на підтримку кандидата в народні депутати по виборчому округу №62 Рижука С.М. було влаштовано у ніч з 23 на 24 серпня фестиваль важких наркотиків "Угар Ангара".

Житомир.info

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування