Сина регіонала в Одесі схопили за крадіжку на 4 мільйони

Четвер, 6 вересня 2012, 16:31

Сина депутата Одеської облради від Партії регіонів Олександра Кравця Дмитра підозрюють у крадіжці майна вартістю 4 мільйони гривень.

Про це повідомили в прес-службі міської міліції Одеси, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Наразі стосовно Кравця розслідується кримінальна справа, порушена за ч. 5 ст. 185 (крадіжка в особливо великих розмірах або вчинена групою осіб).

Малиновський районний суд Одеси вже заарештував Кравця.

Деякі ЗМІ стверджують, що Дмитро Кравець займався викраденням дорогих автомобілів.

Як відомо, наприкінці 2011 року Київський райсуд Одеси ухвалив рішення амністувати Кравця, який у серпні 2009 року збив на смерть 27-річного чоловіка й залишив інвалідом його 27-річну супутницю.

Таке рішення суд прийняв, незважаючи на те, що Кравець на швидкості 112 км/год. врізався в людей, які перебували на проїжджій частині, неодноразово конфліктував із законом (за даними адвоката постраждалих, винуватець ДТП фігурує в 16 кримінальних справах), був під слідством, а за рік до ДТП його вже амністували за скоєння злочину (заволодіння автомобілем шляхом насильства).

Його батька кілька разів обирали депутатом Одеської міськради, він був секретарем фракції Партії регіонів в Одеській міськраді, у 2010 році став депутатом Одеської облради від Партії регіонів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування